שלום,
אני עובדת כל יום 6 שעות באופן קבוע ומדווחת את השעות באופן שוטף במערכת דיווח שעות לפי משלמים לי שכר.
אני מקבלת משכורת ב 1 לחודש עבור בערך מה 20 לחודש עד ה 21 לחודש הבא. למה בערך? כי זה תלוי בדיווח שעות, בזמן אישור חתימת המנהל, בזמן הפקת המשכורת ע"י מנהלת החשבונות, לכן זה יכול להיות גם ששעות הימים 21,22,23 בחודש יכנסו לי למשכורת.
מצב זה גורם לי לא לדעת באופן ברור כמה משכורת אני מקבלת כל חודש, ועבור כמה שעות וכך גם אין לי דרך לעקוב אם משלמים לי נכון עבור כל השעות המדווחות.
האם מצב זה חוקי? האם יתכן שהעובד לא יידע באופן יציב על כמה שעות הוא אמור לקבל שכר כך שתהיה לו דרך להשוות את מה שהוא מקבל בפועל?
ממליצה לך לערוך חישוב של חודשיים ואז לערוך התאמה בתלושי השכר, היות ואני מאמינה שמצויין מספר השעות עליהן תוגמלת באותו החודש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
אם חודש אני לא יודעת מאיזה תאריך חושבו לי השעות אז איך אעשה זאת עבור חודשיים?
בתלוש מצויין סזה"כ שעות לא ממתי עד מתי.
אם חודש אחד למשל ישלמו לי עבור שעות מתאריך 20-23 ובחודש השני בין התאריכים 20-21 - איך אני אוכל להשוות משהו שהוא לא יודע?
השאלה בכלל אם מותר להם לעשות זאת באופן הזה???
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר