פוטרתי אתמול מעבודתי לאחר עשרה ימי עבודה שלא בצדק. הייתי בשוק טוטאלי כי זה לא היה צפוי כלל וכלל. התרשמתי שהמנהלת היתה מרוצה ממני. עוד לא התחלתי לעסוק במשרה אליה יועדתי , אלא הייתי רק בתהליך התלמדות והכל זרם כמו שצריך. בשיחת הפיטורין המנהלת שלי לא סיפקה לי הסבר ריאלי, מקצועי והגיוני מדוע היא מפטרת אותי. היא אמרה שהיא לא יכולה להצביע על משהו שעשיתי או שלא עשיתי כשורה, והיא הודתה שעדיין אי אפשר היה להעריך אותי כעובדת כי עוד לא "נכנסתי" לתפקיד. ההסבר היחיד שהיא סיפקה לי הוא שהאינטואיציות שלה אומרות לה שאני לא מתאימה לתפקיד. כשלחצתי עליה לומר לי מה הסיבה כי לא יתכן שמפטרים מישהו ללא סיבה הגיונית ועל-סמך אינטואיציות , היא אמרה לי שהיא תשמור את הסיבה בינה לבין עצמה ושהיא לא יכולה לשתף אותי בזה, ושאני אאלץ להסתפק בזה. היא לא יכולה לפרט לי למה. היא פשוט פיטרה אותי מבלי לנמק הסבר הגיוני ועובדתי. אני מרגישה שהרקע לזה הוא שחיתות ו "קימבון" במערכת. הכל לכלוך. מכיוון שהפיטורים קרו מיד לאחר ישיבת הנהלה שבה היא השתתפה, אני חושבת שסילקו אותי על-מנת להכניס מישהי אחרת שקרובה למישהו מההנהלה. אני רוצה לתבוע אותה על עוגמת נפש עקב פיטורים שלא בצדק.האם יש לי "תיק " לתביעה?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
את יכולה להרחיב ולומר אם בכלל יש לי סיכוי? בפורום אחר אמרו לי שאין סיכוי כי עשרה ימי עבודה הם זמן ראוי להעריך עובד, ולמרות שלדעתי נעשה לי עוול רציני, אין מה לעשות..
אני יודעת שפגישת ייעוץ עולה המון כסף ואני לא רוצה לבזבז אותו לחינם
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר