שלום רב,
התחלתי את עבודתי באחת האוניבסיטאות ב1.4.09 .
בחודש מאי 09 מילאתי טופס 101 של האוניברסיטה.
במשך 3 חודשים העסיקו אותי תחת שם של יחידה מסויימת באונ'
ולאחר 3 חודשים יצא מסמך שאני ישוייך לעוד שלושה חודשים דרך יחידה אחרת-תיקי ניכויים שונים(כביכול,חברות בת בתוך האוניברסיטה).
(יצויין שלא באמת הועברתי מיחידה אחת לאחרת בתוך האוניברסיטה תמיד המשכתי לעבוד באותו מקום אותה מחלקה ...פשוט הוציאו לי כל שלושה חודשים תלושים מיחידות אחרות .
לאחר החצי שנה הזאת, ב1.9.09 החתימו אותי על הסכם מיוחד עם האוניברסיטה לתקופה של חצי שנה .-
לא מצויין בהסכם סעיף על פיצויים ולא מוזכר עניין הותק של העבודה בחברות הבת השונות בתוך האוניברסיטה.
ב1.3.10 יצא מסמך ארכה להסכם שהוחלט להעסיק אותי לעוד 7 חודשים וזה בהמשך לחוזה שנחתם ב 1.9.09 .
כאשר ביררתי את נושא הפיצויים שלא צויינו בהסכם ומה קורה עם שאר החודשים בהם עבדתי עד 1.9.09 נאמר לי שהותק לפיצויים יחשב רק מהתאריך 1.9.09
וכי שאר התקופה שעבדתי ב 2 החברות הבנות השונות בתוך האוניברסיטה לא נכללות בותק.
נשאלת השאלה מה באמת החוק אומר בסוגיה כזאת שבה אני מאז ועד היום (כבר שנה) עובד באותה מחלקה באותו תפקיד והם החליטו להוציא תלושים על שם יחידות אחרות?
והאם הסכם של חצי שנה שאין בו סעיף של זכאות לפיצויים + מסמך (לא נספח חתום של 2 הצדדים) של ממונה על משאבי אנוש שמעיד על ארכה של תקופת העסקה מספק ומכסה אותי?
אשמח לתגובה
במידה ותוכיח כי עבדת באותו מקום עבודה ורק שונו שם המעסיקים בתלוש - הוותק יוכר לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר