שלום רב,
1. בחוזה עם המעביד סוכם על קרן השתלמות וביטוח מנהלים (לא פנסיוני) מיום הראשון לעבודתי.
2. כיום איני מועסקת בחברה.
3. בעת עבודתי בכל פעם ששוחחתי עם הסוכן ביטוח של החברה נמסר לי כי הכל כשורה ואין לי מה לדאוג מבוצעות הפרשות.
4. לאחרונה גיליתי כי לא בוצעו כלל הפרשות בפועל לקה"ל ולביטוח מנהלים. מודבר על חצי שנה של עבודה בהם היו אמורים להיות מופרשים סכומים אלו.
5. עוד גיליתי כי בפועל לא נפתחה עבורי כלל קה"ל.לאחר שגיליתי זאת שוחחתי עם הסוכן ביטוח שטען כי בוודאי שקיימת קה"ל וכשביקשתי לראות אישורים הועברו אלי מסמכים על פתיחת קה"ל באותו יום ששוחחנו על העניין.
5. עוד לא העביר לי המעביד את המשכורת המגיעה לי לחודש האחרון של עבודתי.
6.במידה והמעסיק פיטר אותי באילו מקרים הוא זכאי לא להפריש לי או למשוך חזרה את ההפרשות שלו?7. במקרה ואין הפרשות לפוליסות האם גם חברת הביטוח תובעת את המעסיק? האם רק אני תובעת? האם עלי לשכור עו"ד לצורך העניין? מה אחריותו של סוכן הביטוח במקרה הזה?
תשובה אחת לכל שאלותייך - הנך יכולה לדרוש פיצוי בגין אי הפרשות הן לביטוח המנהלים והן לקרן ההשתלמות.
הנך יכולה לצרף את חברת הביטוח לתביעה, לאור העובדה כי הטעתה אותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר