התחלתי את עבודתי כמנהלת חנות זיכיון ברשת חנויות. לאחר תקופת מיון נבחרתי לעבודה מבין מס' מועמדות ע"י בעלת הזיכיון שהתרשמה מאישיותי,מהמלצותי, יכולותי ונסיוני בתחום.
שלושה שבועות מכניסתי לתפקיד,בהם היתה מעסיקתי מרוצה מעבודתי,הודיעה לי כי עליה לפטר אותי בניגוד לרצונה המוחלט, מאחר והופעלו עליה לחצים כבדים ואיומים לתביעה מצד מנכ"ל הרשת.היא הוסיפה ואמרה שהמנכ"ל מסרבת בכל תוקף לדבר איתי,ומאמציי לא יועילו גם אם אנסה,כפי שלא מועילים מאמציה שלה.
מסתבר,שמעסיקתי לשעבר,בעלת חנות אחרת ברשת,שכנעה את המנכ"ל לעשות כן והוציאה דיבתי בפניה.
בחנות של הגב' הנ"ל עבדתי כמוכרת במשך שנה וחצי ,תפקדתי כיד ימינה והיא היתה מרוצה מעבודתי.לאחר התקופה הנ"ל,הודעתי על עזיבתי עם התראה מראש.אני הרגשתי כי יכולותיי עולים על הנדרש ממוכרת פשוטה, ובחרתי להתקדם.
פוטרתי ממשרתי כמנהלת החנות ,לאחר השלמת תקופת ההתאקלמות והכניסה לתפקיד, בניגוד לרצון מעסיקתי הישירה וללא אפשרות להגן על עצמי או אפילו להשמיע את קולי בפני מנהלת הרשת - האם אפשר לתבוע פיצוי?
קודם פיטורייך צריך היה להיערך לך שימוע.
באשר להוצאת דיבה אין זה מעניני פורום דיני עבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר