שלום רב,
אני מתנדב במרכז תקשורת עירוני ומשדר תוכנית רדיו ובתוכנית הרדיו שלי אני מעלה אומנים לשידור ומראיין אותם לתחנה יש שלושה קווי טלפון.
באחת התוכניות הייתי אמור לעלות לשידור שלושה אומנים עפ"י זמן מוגדר מראש ושאינו ניתן לשינוי
אך מפיק התחנה הראשי בחר לתפוס לי את הקו ולנהל שיחות אישיות(עם בנו ועם הבוסית במקום העבודה הנוסף שלו).
לאחר שביקשתי ממנו לעזוב את הקו כי לא היה עוד קווים(השניים הנותרים הם בשימוש מרכז הטלוויזיה והדוברות ואינם קשורים לרדיו) הוא אמר לי לחכות 20 דקות משום שהוא צריך לדבר הצעתי לו לדבר מכשיר הטלפון האישי שלי אך הוא סירב בתוקף
הבעיה שכבר באותו זמן הייתה אמורה לעלות זמרת לשידור לאחר מכן לא היה אפשר לעלות אותה משום שהיא פינתה עבורי את זמנה לאותו רגע.
לאחר שפניתי אליו שנית שיפנה את הקו הוא המשיך לדבר מספר דקות אחדות ואז סיים את השיחה(אבל עבר כבר 10 דקות מאז שהייתי אמור לעלות את הזמרת) והתחיל לאיים ולצעוק עליי שהוא יעיף אותי מהתחנה(למרות שאני מתנדב ואין לי שום מטרת רווח) הלכתי למנהל מרכז התקשורת בנושא והוא סיים את הפרשה בכך שאותו בחור יתנצל אך לבחור היה כנראה משעמם והוא הכפיש את שמי שצוטטתי לשיחה אך משום שאני מכיר את בנו ואת אותה מנהלת של העיתון שהוא עובד אז ידעתי שהשיחה היא לצורך אישי ולא חשובה ושאפשר היה לבצע אותה ממכשירו האישי
עכשיו השאלה שלי היא כזאת למי אפשר לפנות שיטפלו בנושא ושהוא לא מנהל מרכז התקשורת?
משום שכבר פניתי אך הנושא לא הופסק
והאם מותר לאדם העובד(בתשלום) במקום השייך לעייריה ולרשות השידור(התחנה היא שלוחה של קול ישראל) להשתמש בטלפון המקום לצרכים אישיים ולשבש את מהלך העבודה?
תודה מראש לכל העוזרים!
היות והוא המפיק הראשי, ממליצה לך לפנות למנהל התחנה או למנהל רשות השידור.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר