שלום,
לאבא שלי קופת מקפת וקרן תגמולים מעבודה קודמת אשר לא נעשה בה הפקדה או שימוש כלשהוא ב30 שנה האחרונות. ביקשנו למשוך משם את הכספים ונאמר לנו שבכדי לעשות זאת אנחנו זקוקים לטופס 161- לצערי המעסיק באותה תקופה כבר לא ממש קיים, ז"א קיים אבל עבר הרבה גלגולים, וידיים וכעת אף אחד שם לא יכול לעזור לי, המצאתי מסמכים של הקופה המוכחים כי ישנה קופה שהופרשו אליה כספים מאותו מעסיק אך הוא ממש מתעלם מבקשתי ואורמ שהוא לא יכול לאשר משהו שקרה לפני 30 שנה- מה עושים עשכיו? האם הלכו הכספים האלו? איזה אישור אני יכולה לבהיא במקום טופס 161 אנחנו זקוקים לכסף בדחיפות וכל הכוונה תתקבל בברכה
תודה רבה
טל
עליך לפנות אל קופת הגמל הישנה ולטעון את כל הטענות שטענת כאן בפניי. לעניות דעתי ישנה דרך לשחרר את הכספים ולא דרך המעסיק הקודם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
שרות כמו שצריך במדינה שלנו בטוח אין...גם כשזה כספים שלך
ראשית את יכולה לפעול עם ייצוג משפטי זה כבר נעשה בעבר. ושנית את תמיד יכולה לתבוע את זכויות אביך גם זה כבר נעשה בעבר.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר