שלום לכם
רציתי לשאול..
אני גר במודיעין ועובד בירושלים
כדי להגיע לעבודה כל בוקר
אני זקוק לשני אוטובוסים - האחד ממודיעין לירושלים והשני מירושלים למשרד.
בבדיקה שעשיתי עלות הנסיעה הכי זולה היא חופשי חודשי בשני האוטובוסים. האם החברה צריכה לשלם לי את הסכום המלא של החופשי חודשי או רק חלק מזה??
שיעור החזר הוצאות הנסיעה מיום 1.7.2004 יהיה עד 21.14 ש"ח ליום עבודה.
2. כל עובד, הזקוק לתחבורה כדי להגיע למקום עבודתו, זכאי לקבל ממעסיקו השתתפות, עד המקסימום כאמור, בהוצאות נסיעה לעבודה וממנה בעד כל יום עבודה בפועל בו השתמש בתחבורה כדי להגיע למקום עבודתו.
כיצד ייקבעו הוצאות נסיעה?
3. הוצאות הנסיעה ייקבעו לפי מחיר נסיעה מוזל באוטובוס ציבורי או כרטיס מינוי חודשי מוזל ממקום מגורי העובד למקום עבודתו, על יסוד כרטיס הנחה של מספר נסיעות, אם קיים כרטיס הנחה כזה (הכוונה הינה לכרטיס חופשי חודשי הנהוג בתחבורה הציבורית ואשר מותאם לאיזורי הנסיעה).
מה לגבי עובד הנזקק ליותר מאוטובוס אחד?
4. עובד, הנזקק לנסיעה ביותר מאוטובוס אחד כדי להגיע למקום עבודתו, זכאי להשתתפות מעסיקו בהוצאות נסיעה בגבולות הסכום בסעיף 2 בעד הנסיעה הנוספת, אם הוא חייב לנסוע באוטובוס השני 3 תחנות עירוניות נוספות לפחות כדי להגיע למקום עבודתו. האמור בסעיף זה הינו בכפוף לאמור בסעיף 2 לעיל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
עלות הנסיעה שלי בחופשי חודשי הינה 365 ש"ח במודיעין + 244 בירושלים
מהחברה משלמים לי רק 522 ש"ח נסיעות ואומרים שזו התיקרה , האם הם טועים , וצריכים לשלם לי יותר?
הם אינם טועים ומשלמים לך את התקרה הקבוע בחוק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר