עבדתי בחברה החל מ6/2004 ועד 5/2010, המעסיק עשה לי ביטוח מנהלים שלתוכו הופרשה בכל חודש 5% מהמשכורת שלי + 5% של המעסיק+8 1/3, עד כאן הכל בסדר. השאלה היחידה: למרות שתחילת העבודה היא ב6/2004 (עם תלושי משכורת מסודרים כמובן) המעסיק הקים לי את הפוליסה רק בחודש 12/2005 כלומר עבדתי בשנה וחצי הראשונה בחברה ללא שום פוליסה. המעסיק מסרב לשלם לי כל פיצוי בגין אותה שנה וחצי שהייתי עובד מן המנין. יש לי 2 שאלות: שאלה ראשונה - האם זה בכלל חוקי מצידו להעסיק אותי באותה התקופה ללא כל פוליסה, פשוט כלום... שאלה שניה: האם אני זכאי ע"פ חוק לקבל פיצויים עבור התקופה הזו? איך מחשבים את זה? רב תודות
פוליסה- הכל לפי הסכם העבודה.
פיצויי פיטורים בכל מקרה מגיעים לך על כל תקופת העבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
לא פוטרתי
התפטרתי
אבל, וזה אבל משמעותי, סיבת ההתפטרות שלי נבעה מכך שהמעסיק הינו יצרן של סוג סחורותמסוים, ובמשך החודשים האחרונים המעסיק הפסיק לייצר ועבד יותר למודל של קניה ומכירת סחורות - דבר שאינני בקיא בו. כתוצאה מכך משכורתי החודשית נפגעה מאד עד כדי כך שהגיע לרמות מגוחכות ממש, סדרי גודל של 2000-3000 ש"ח בלבד
כך שריאלית, לא יכולתי להמשיך שם
האם אני זכאי לפיצויים? למי אני פונה?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר