נפגשתי עם הממונים עלי לפני מספר חודשים בבקשת שיפור חוזה עבודתי שהיה גרוע מלפני כן מהרתי לחתום עקב הצורך בעבודה יש לציין שהועסקתי בחברה בצפון ועקב בקשה לשינוי מקום למרכז הם לא רצו לשלם לי פיצויים של כמעט שנתיים ולאחר שיקול ללא אונים באזור שונה חתמתי עמם חוזה שונה וגרוע ממה שהיה לי קודם עקב רצון לעבודה , אני מועסקת כשנתיים וחצי , ובקשתי קידום ואף שיפר במשכורת שנחתם עימי , יש לציין שאני נחשבת לעובדת טובה מאוד , הם ניגנו באוזניי שיש אפשרות לקידום אבל בעתיד מאחר שאין כרגע משרה פנויה, ונוכחתי לגלות שאחרת קיבלה את הקידום שחשקתי ואף לא שינו בהרבה את תנאיי לא ממש שיפרו שנעשה כדרך אגב . כיום אני לעג לעמיתי בעבודה לנוכח המצב שבקשתי פשט ותפקודי ירד . כיום אני לפני שימוע זימון לפני פיטורים שאני בקשתי לרצות מכיוון שאני כבר לא יכולה לעבוד במקום העבודה לנוכח המצב ולנוכח זה שאני מעוסקת המון שעות ומשתכרת במינימום שלא מספיק לי לכלכל עצמי ולהחזיק את דירתי . בזימון פירטו שאני לא עומדת ביעדים שרק חודשיים היו וכל זמני בעבודתי היו תוצאות יפות מאוד ואף מוכפלות וציינו שאני מאחרת ושאין לי תקשורת עם הממונים עלי . שאלתי היא : איך לנהוג בשימוע לנוכח המצב? מה עלי לומר? האם בשליחת הזימון דרך מייל אישי שלי הוא חוקי? והאם יש עילה לתביעה?
עליך לומר את מה שאת חשה ומרגישה, ואם הנך חושבת שכל הטענות שהועלו אינן נכונות - פשוט לציין זאת.
בנוגע לעילת תביעה - יש לבדוק את הנושא יותר לעומק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר