אני עובדת במשרד הבריאות. בזמן האחרון מנהלת אחת מבין שתי המנהלות שלי מתנקלת לי משום שלאחר שאמרה שאני ראש קטן בעבודה (כבר כמה פעמים) ניתקתי לה את הטלפון. (וזאת ללא שום סיבה) מאז ביקשתי יום חופש ואמרה לי שאין לה מחליפה בשבילי משום שהודעתי לה מאוחר מדי (4 ימים מראש). ביקשתי עזרה במחלקה (בעבודה משרדית) אמרה שאין לי מספיק עבודה לכן לא אקבל עזרה (במחלקות אחרות ניתנת עזרה על ידה, כשהיא שולחת להן בנות שירות לאומי). בקיצור מאז היא מרעילה את מנהלת המחלקה שלי בפועל בכך שאני לא עובדת כמו שצריך ומאז גרמה גם למנהלת שלי להגיד לי שאני לא עושה חלק מהדברים כראוי. אני חושבת שאני נותנת את המירב והמיטב בעבודה (גם דברים פרטיים לחלק מהעובדים וגם למנהלת הישירה שלי). השבוע לאחר שהרעילה את מנהלת המחלקה והן את המנהל האדמיניסטרטיבי קיבלתי מכתב ממנו שקיבל הזמנה לקורס עבורי ובשל הארועים האחרונים ובהתייעצות עם שתי המנהלות הוחלט לא לאפשר לי לצאת לקורס. (יש ציין שבנות אחרות כן יצאו לקורס) (יש לציין כי המנהלת לא רוצה להעביר אותי מחלקה דבר שלא עולה בקנה אחד עם זה שלטענתה אני לא עובדת טוב). ברצוני לציין כי לא נתנו לי את זכות השימוע בעניין הקורס זו היתה החלטה חורצת שלהם בלבד מבלי לשמוע מה יש לי להגיד בעניין ואיך התגלגלו העניינים. לציין שטרם התייעצותם וטרם קבלת מכתב בטול הקורס ביקשתי לדבר עם המנהל האדמיניסטרטיבי על השתלשלות העניינים ללא היענות מצידו ולכן הדבר בוטל מצידי.
האם הוא יכול לנהוג בצורה כזו לשלוח לי מכתב ולבטל את הקורס ואת התקדמותי בעבודה מבלי לתת לי ת זכות השימוע בעניין ובכל העניינים הנוגעים בדבר. ייעצו לי מה לעשות. הדבר פגע בי מאוד.האם אין כאן אפליה? שבנות אחרות יצאו לקורס הזה וכן מקבלות עזרה בעבודה (יש לציין כי עובדות אצלנו בנות שירות לאומי שעבודתן ממומנת מכספי הפרמיות של משכורתן של המזכירות - קרי משכורתי ועוד כמה בנות שעובדות איתי).
תודה על ההקשבה והייעוץ
ויש לכם אתר רציני..יישר כח
ראשית היכן ועד העובדים?
שנית ממליצה לך לפנות לייעוץ בנושא, לאור העובדה לטעמי כי "אוגרים" חומר לפיטורייך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר