שלום רב,
אני עבדתי בחברה 4.5 שנים ,הודעתי על התפטרות ונתתי מכתב על פי חוק של חודש ימים, נודע לי שהחברה מפרישה לקרן פנסיה תקציבית על שמי 5% לתגמולים 5% אני ועוד 8.3 % לפיצויים, מאחר ואני זו שמתפטרת נאמר לי על ידי החברה שהם יעבירו לי מכתב שמשחרר לי רק את התגמולים, כי הפיצויים לא שייכים לי, ביררתי עם חברת הביטוח והחברה טוענת שהפיצויים רשומים על שמי אבל כל עוד אין מכתב שחרור מהמעביד אין אפשרות להעביר לי את הפיצויים וגם לא להחזיר למעביד, האם ישנה דרך לחייב את המעביד להעביר לי מכתב המשחרר את הפיצויים הנ"ל, יש לציין שיחסי עובד מעביד מסתיימים ברוגע ולא מתוך ריב, אלא מתוך התקדמות לתחום אחר . תודה מראש
רונית
היות ואת התפטרת, כספי הפיצויים שייכים למעביד ולא לך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
אבל למרות שאני התפטרתי, עצם זה שמפרישים לי לקרן פנסיה תקציבית כאשר המעביד יבקש חזרה את הכספים שהוא הפריש הוא בעצם פוגע לי בקרן הפנסיה כי הפיצויים הם מרכיב בפנסיה שלי, ובנוסף לכך חברת הביטוח אמרה שאני צריכה לחתום לו על מכתב על מנת שיחזירו לו את הכספים שהפריש עבורי לפיצויים, מה שאני לא מתכוונת לעשות, אז לא מובן לי מה דין הכספים
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר