אני עובדת בחב פרטית במישרה חלקית 4 שנים.ב 3/08 מעבידי פתח עבורי פוליסת ביטוח פנסיה בבטוח מנהלים וציין אחוזי ניכוי 5%+5%+8.33% אך משכורת נמוכה בהרבה מהמשכ שאני מקבלת בפועל בתלוש. ב 4/10 ביקש מחב הביטוח לשנות את השכר ולהעלותו גם למשכורת לא נכונה ולהוריד אחוזי הפרשות. למותר לציין שלא היה ידוע לי בכלל לא ההפרשה מסכום נמוך ולא המעשה ב 4/10 אלא בעקבות מכתב שקיבלתי מחב הביטוח לביתי. כשבדקתי עם חב הביטוח לפשר המכתב את האינפורמציה קיבלתי מהם. וכמובן שעל פיהם "אישרתי את השינוי" כיוון וחתמו בשמי. שאלותי 1. האם מעביד יכול לשנות כראות עיניו פוליסה מבלי לידע אותי גם סוכן הביטוח לא ידע אותי וכששאלתי מה המכתב שהגיע אלי הביתה טען שהכל סודר ובסדר.2. האם מעביד יכול לדווח בתחילת הביטוח שכר שגוי ועל פיו מנכה מתלוש המשכורת שלי מאז ועד היום. האחוזים בסדר אך המשכ 450שח במקום 3000שח.3.האם כל אילו מהווים סיבה להתפטרות שלי ןלפיצוים למרות שהבטיח שיכסה את ההפרשים. אני איני סומכת ובוטחת בו 4.מה חלקו של סוכן הביטוח5. למותר לציין שגם בעקבותדיווח לא נכון של המשכ ההתחלתית אובדן כ עבודה אינו סביר וגם ביטוח החיים לא סכום ריאלי.5. בדף הראשון של הפוליסה של חב הביטוח מצויין במפורש משכ 3/08 וסכומי ההפרשות לביטוח. אך מ 3/08 ועד היום 5/10 מפריש 14 שח ממני לפנסיה.אודה לתשותבכם
באופן כללי יש לדרוש את הסכמת לשינויים.
פני לייעוץ מלא.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר