שלום רב,
הנני נמצא בימים אילו בהליך משפטי כנגד מעסיקי לשעבר היות וכפה עליי חל"ת של חודש ולא החזיר אותי לעבודה.אני התפטרתי בדין מפוטר לפי החוק עקב החל"ת ולאחר כחודש הם שלחו לי מכתב בו הם מפטרים אותי.
לפני כחודש קיבלתי את כתב ההגנה שלהם שהוא כצפוי כולו שקרים בו הם טוענים כי הם פיטרו אותי בכלל לפני היציאה לחל"ת וכי ידעתי כביכול שהעבודה מסתיימת לפני היציאה לחל"ת.
לפני כשבוע התקיים דיון הגישור בו הם המשיכו את הקו השקרי שלהם ולא הציגו אף הוכחה אם זה הודעה מוקדמת בכתב שהיו צריכים לתת לי או מכתב סיום העסקה תוך 14 יום לפי החוק.
כמו כו הם רצו להתפשר איתי בסכום מגוחך ואני כמובן לא הסכמתי.
קיבלתי תאריך למשפט בעוד 3 חודשים ורציתי לזמן את הבוסית הישירה שלי שהיא זאת שכפתה עליי את החל"ת באמצעות הטלפון והכל בעצם התנהל דרכה כי פשוט לי אין כח יותר לשקרים שלהם.
האם בתור תובע אני יכול לזמן אותה? מה הנוהל? מה קורה אם היא לא באה? האם זה מחויב באגרה כלשהי?
בתודה מראש!
זמן עדות כפוף לתשלום זמנו של העד, ביהמ"ש קובע מהו הסכום ועל מי לשלם אותו.
בשלב זה מציעה לך לפנות לייעוץ משפטי, להערכתי החברה תהיה מיוצגת ומאזן הכוחות אינו סביר.
ליזה בן-שחר,דמרי עו"ד- פרטים באתר lawguide.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
עם עו"ד משלי למשפט וכבר התחלתי להתעניין.
האם אבל זה שהעד הוא מטעם הנתבעת ומדובר בעד מרכזי שזו הבוסית שלי שהכל עבר דרכה,אז האם גם כאן אני צריך לשלם את זמנה?
אז כן אתה תחוייב ככל הנראה בעלות העדות שלה.
בהמשך לשאלות מהותיות בנוגע לעניינך ממלליצה כי תפנה לעו"ד אשר ייצג אותך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר