עבדתי בחברה מעל שנתיים וקיבלתי הודעה מוקדמת למכתב פיטורים, המעסיק שחרר אותי לביתי עד לשיחת השימוע. האם על הימים שעד לשיחת השימוע אני אומורה לקבל שכר?
מדוע ביקש שתשארי בבית עד שיחת השימוע? ואך קיבלת הודעה מוקדמת טרם הוחלט אם לפטרך?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
תחילה, תודה רבה על התגובה המהירה! :)
מדובר בחברה המספקת שרותים לחברות אחרות כגון ש"ל טלפוני, עבדתי שנתיים בפרוייקט מסויים וביקשתי לעבור לפרוייקט אחר מאחר וקוזזו לנו שעות עבודה וגם מאחר והמוקד השנ קרוב יותר לביתי.. רק שלא כ"כ הסתדר עוד בקורס מאחר ולא התחשבו במשמרות הקבועות מהפרוייקט הקודם (הנני סטודנטית) ולכן משום כך ביקשו שאשאר בבית לפני שיחת השימוע כי באותו מוקד לא הסתדרה התעסוקה והמעסיקים רצו לבדוק אפשרות מעבר למוקד אחר או פיטורים..השימוע היה ב.25.08 ו48 שעות לאחר מכן קיבלתי את המכתב. אך המשכורת שקיבלתי ב10.09 לא כללה את הימים מלפני השימוע ועד לסוף החודש
אכן הנך זכאית לתשלום בגין שכר עבודה, בימים בהם התבקשת לשהות בביתך עד לשימוע ואף לאחריו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
תודה רבה!
עזרת לי מאוד
בהמשך לשיחתנו, נמצא שהחברה שלמה 46% על הודעה מוקדמת, האם זה תקין?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר