עבדתי בגן בתקופה שבין 1/11/06 ועד 5/1/08 ובתאריך זה יצאתי עפ"י הוראת הרופא לשמירת הריון בסיכון. בתאריך 17/8/08 ילדתי ונשארתי בביתי לחופשת הלידה. התקשרתי מספר פעמים למעסיקות לבקש את הפיצויים להם אני זכאית והן כל הזמן משכו אותי ואמרו שזה בטיפול והם מבקשות לפרוס את התשלום כי הסכום גבוה ואני עוד הייתי מוכנה ללכת לקראתן והסכמתי שבאותה תקופה שהייתי בשמירת הריון הן ישלמו לי את מחצית הפיצויים בשנה הנוכחית. המשכתי להתקשר והן אמרו שזה בטיפול. אני כשלעצמי אדם שאינו ממהר לתבוע ולהיכנס למקומות לא נעימים נתתי להן את הזמן ולא לחצתי. לפני כחודש שלחתי להן מכתב מגיסתי שהיא עו"ד אך לא בתחום הנ"ל וקיבלתי תגובה שהם התריעו בפני לבוא לקחת את חמשת הימים של ינואר והבראה ואני לא רציתי לבוא והתעלמתי. ושבכל תקופת שמירת ההריון וחופשת הלידה אני עבדתי ולא מגיע לי פיצויים ושחל חוק התיישנות ואיני יכולה לתבוע. אני היום שכירה בעסק שהוא על שם חמתי ואני מנהלת אותו והתחלתי לעבוד לאחר חופשת הלידה. רציתי לדעת מהן זכויותיי והאם אני זכאית לקבל דמי פיצויים והלנת שכר. אודה על עזרתכם המקצועית. בברכה כרמית הרצוביץ
מדבריך אני מבינה שהתפטרת מעבודתך לצורך טיפול בילד.
מקרה כזה, אכן הנך זכאית לכל זכויותייך כחוק.
ממליצה לך לפנות לייעוץ בנושא.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר