הנני עובדת במשרד פרטי כ 4 שנים במשרה חלקית. ב 3/08 מעבידי החל להפריש לי לבטוח מנהלים. בפוליסה נרשם %5+%5+8.33% ועל בסיס ה הופרשו האחוזים מ 3/08-5/10 אך לא מהמשכורת הנכונה בתלוש אלא בסכום 450שח לחודש. ומשכורתי בזמנו 2500 שח+נסיעות, וממשכורתי הופרשו מ 3/08 ועד היום 14 שח בכל חודש, למרות שמשכורתי עלתה מאותה תקופה. הפוליסה הזו נפתחה עי סוכן ביטוח. לא אני בחרתי אותה ולא אני קבעתי את האחוזים בה. במקרה נשלח אלי מכתב מחב הביטוח וכשבדקתי לפישרו התבררו לי דברים.פניתי למעבידי וטען שאינו יודע במה דברים אמורים והכל נעשה עי סוכן הביטוח שהונה אותו. כיום מעבידי מבקש לשלם מ 3/08 ועד 5/10 לפי האחוזים הנמוכים לפנסיה ולא מה רשום בפוליסה ומ 6/10 ישלם לפי %5+%5.%8.33+ . שאלתי האם מעבידי יכול להוריד ושלם את האחוזים הנמוכים שטוען שזה מה שהתכוון מראש לשלם. האם יש פה פגיעה בזכויותי והרעת תנאי העבודה. מה הנכון בבית דין לעבודה. במקרה של תביעה מצידי. תודה לתשובכם.
על פנסית החובה להשתנות בהתאם לשינויים בשכרך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר