שלום, באוגוסט 2009 פוטרתי מחברת תקשורת גדולה, ובמהלך החודש האחרון לעבודתי קיבלתי רכב שכור ע"י חברת הרץ. לפני כמה שבועות- חודש, קיבלתי מכתב ממשטרת ישראל ובו קנס ושמונה נקודות על נהיגה במהירות מופרזת. ראיתי שאכן ת.ז שלי נכונה אך מס' הרכב אינו מס' הרכב שלי. כשבדקתי במשטרה נאמר לי שהרכב הוא רכב שכור מחברת הרץ- והבנתי כי מדובר באותו רכב שכור שסופק לי לחודש ע"י החברה בה עבדתי. במכתב מהמשטרה רשום שתאריך העבירה הוא בכלל בספטמבר 2009- חודש אחרי שפוטרתי!! וזאת לאחר שהחברה כמובן הנפיקה לי מכתב פיטורין, ועשיתי טופס טיולים חתום ומאשר שאכן סיימתי את כל החובות/ הזכויות שלי כלפי החברה ושל החברה כלפיי. פניתי גם לחברה, אך הנושא מתעכב והם כל פעם מבקשים לדחות עוד קצת וכל פעם אומרים שעוד כמה ימים ימסרו לי את פרטיו של האדם האחראי לעבירה. בינתיים הכל יושב על שמי, החוב תופח, ואיני מעוניינת למצוא את עמצי תקועה ומשלמת חובות של אנשים אחרים. האם יש לי עילה לתבוע? ואם כן, האם ניתן לעשות זאת בבימ"ש לתביעות קטנות? תודה!
אם הרכב לא היה ברשותך בודאי שאין את צריכה לשאת בתשלום הדו"ח.
יש להפנות את את המכתבים לחברה ולפנות למשטרה בבקשה להעברת הקנס בהתאם לרישום חברת ההשכרה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר