אני עובדת כשנתיים בתור גננת בגן פרטי ובמשך שנתיים יש לי אישור מההנהלה לקחת הביתה אוכל שנישאר לאחר הצהריים האישור בע"פ,
ובגן שלי ישנם מצלמות,ולפני יומיים בן זוגה של המנהלת שלי ניגש אלי ואמר לי שאני מפוטרת בגין גנבה וקרא לי בפני כל העובדים והמצלמות גנבת ושאני מפוטרת וגם צרח שאני לא זכעית לפיצוים וגם לא להתראה מוקדמת,האם אני צריכה לקחת עו"ד?או להגיע איתם לפשרה לקבל מכתב פיטורין בלי שום פיצויים?האמת ידועה לכולם רק שאני מפחדת לאן זה יכל להוביל.לתשובתכם המהירה אודה.
היות ושנתיים הנך לוקחת את האוכל שנשאר, והמצלמות קיימות במשך שנתיים, אכן ממליצה לך לשכור את שירותיו של עו"ד ולדרוש את כל הזכויות בגין פיטוריך, לרבות תשלום פיצויי פיטורים, הודעה מוקדמת ועוד.
בכבוד רב,
אורנה שמריהו, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
מצלמות ישנם בגן חצי שנה,אבל המנהלת ידעה וקיבלתי את הסכמתה שאני אקח אוכל,אבל אם רוצים לפטר אותי שאני לא הקבל פיצויים.אתמול ההורים בגן צעקו בכל גדול על האבל שניגרם לי ולילדים באקבות פיטוריי,והמנהלת בתשובה אמרה על שאני לוקחת מהגן במשך שנתיים אוכל וגונבת מהגן סכומי כסף רבים וזה לפני שביכלל אני נימצאת בגדר אשמה,וגם באסיפת הורים שהייתה אתמול בגן המנהלת אמרה לכל ההורים שהיא תשלם לי את כל מה שמגיעה לי בחוק אבל גדול שהיא משקרת ולא רוצא לשלם לי שום פיצויים.ויש לי עוד שאלה בנושא האם מותר להנהלה לפרסם אה המקרה הנ"ל בפני הורי הגן, האם יש כאן הוצאת דיבה ולשון הרע בי?לתשובתך אודה תמי(האם את יכולה להמליץ לי על עו"ד שמתמחה בנושא הנ"ל)
כפי שכתבתי הנך זכאית לכל זכויותייך.
הנך יכולה לפנות אלי - פרטיי באתר.
בכבוד רב,
אורנה שמריהו, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
