הסיפור מתחיל בתאונת עבודה בתאריך 21\9\2008 ומאז אני לא עובד בחברת ולפני כשבוע קבלתי מכתב מהמעביד שאומר כי הוועדה הפריטטית החליטה לתת לי את כל זכויותי לרבות פיצויי פיטורין, וכאן באות השאלות מהם כל זכויותי הסוציליות ?
ימי מחלה ? ימי הבראה? חגים ? מתנות חגים?כל אלה לא קבלתי !ויש איזה חוק האומר שמי שהרופא התעסוקתי רשם אישור לעבודה חלופית והמעביד סירב ולא נתן עבודה חלופית יחשבו הימים כימי מחלה ?אצלי הבעיה היתה שהמעביד שלח אותי מיוזמתו לרופא התעסוקתי שלו ! וזה נתן הוראה לא לעבוד כנהג אוטובוס אלא אך ורק חצי מישרה בעבודה משרדית ומהנל כוח אדם סירב לתת עבודה ,ואז נשלחתי עוד פעם לרופא התעסוקתי ושוב סירב ובפעם האחרונה שננתי לו מכתב מהרופא התעסוקתי של קופ"ח סירב בתענה של חברת במצוקה ובהפרטה ולכן אינו יכול לתת עבודה חלופית,כל התקופה החזיק אותי כעובד ללא שכר זו המצאה כנראה שלו,
ואני לפני כמה חודשים אמרתי לו אתה לתת הלוואה לא רוצה לתת על חשבון לא רוצה אז למה לא מפטר אותי ואז עשה וועדה פרטטית וזו החליטה לתת את זכויותי אני שוב חוזר שאנני יודע מהם כל הזכויות שלי, ברצוני לציין שהמעביד לא שילם עבורי למיבטחים מאז ינואר 2009!זאת התברר לי ממיבטחים!ולי הוא כתב זמנו מכתב שלפי משורת הדין הוא ישלם לי עד יוני 2009 ולא שילם!האם תשלומים אלה הם חלק מזכויותי ?מקווה שהכל ברור והשאלות קשות ורק מומחה יבין אותן לכן אני אולי מטריד את אדוני!כתובתי היא manosss@walla.com
ממליצה לך לפנות לייעוץ מקצועי בנושא, לאור העובדה כי יש לברר את כל הנושא, ובמיוחד את נושא הועדה הפירטטית ומי ישב בה ומה אמר נציג ההסתדרות, שאמור להיות נוכח בה.
בכבוד רב,
אורנה שמריהו, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר