היי,
הנני מועסקת כגננת מוסמכת בגן פרטי באיזור ת"א מזה שנה- בחודש יולי 2010 (הנוכחי)אסיים את שנת הלימודים תש"ע.
לפני כחודש התבקשתי ע"י מנהלת הגן, שכפופה למנכ"ל רשת הגנים, לחדש חוזה לשנה הבאה (תשע"א)-לאחר הסברים ושינויים כאלה או אחרים נחתם חוזה לבקשת ההנהלה גם לשנת הלימודים הבאה.
היום, 11.7.10, הגעתי אל מקום עבודתי,התבקשתי להכנס למשרד בו הובהר לי כי בשל קיצוצים, בשנת הלימודים הבאה לא אוכל לעבוד ולממש את מכסת השעות עליה חתמתי בחוזה מול הגן- מדובר על הורדה של למעלה מ540 ש"ח מהמשכורת החודשית.
חשוב לי לציין כי בתור גננת שנת הלימודים מסתיימת לה ממש בעוד שבועיים ורוב הגנים דורשים מגננות תקופת הכשרה של חודש,מה גם כי בשלב הזה רוב הגנים מאויישים לקראת השנה הבאה.
רציתי לדעת מהי הדרך הנכונה לפעול כעת והאם יש לי עילה לתביעה?
תודה מראש,
לירון
לירון ערב טוב,
מדובר כפי המתואר בהרעה מוחשית בתנאי העבודה, וזאת מאחר שישנה הפחתה בשעות עבודתך(עתידית) אשר משמעה הורדה בשכר.
הדבר טעון הוכחה.
אם אכן כן, עליך ראשית לפנות בכתב למעסיקך ולציין בפניו בפרוט את ההרעה בתנאי העבודה על מנת שתהא לו האפשרות לתקן זאת.
אם בקשתך לא תצלח אזי יש לפנות
להליכים משפטיים למיצוי זכויותיך.
בברכה,
דרורית מלינרסקי, משרד עורכי דין.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר