אני נמצאת בחודש שישי להריוני, עובדת במרכז שיקום המופעל ע"י עמותה, בסוף החודש המעמותה מפסיקה להפעיל את המקום, כל הצוות קיבל מכתבי פיטורים, לי הציעו להמשיך לרכז את הפרויקט שעליו אני עובדת, אך הצוות שלי מעדיף לא להמשיך ולעבור לעמותה הבאה שזכתה במכרז על הפעלת המקום. יתכן שהמעסיק החדש יסכים לקבל אותי לעבודה, עדיין לא ברור לי באילו תנאים. אני מבינה שאם ארצה לעבור אאלץ להתפטר בעצמי, כי למעסיק הנוכחי אין אפשרות לפטר אותי. האם במקרה זה אהיה זכאית לפיצויי פיטורים ( אני עובדת כ-11 שנה במקום). אני לא יודעת האם המעסיק החדש ירצה אותי, למרות שהיום אני מנהלת את הפרויקט הייחודי ואני דמות מרכזית בו, כאשר אני מרכזת קורס שנמצא בעיצומו. האם יש התחייבויות שאני יכולה לדרוש ממעסיק חדש, רוצה לדעת שיהיה לי מקום לחזור אליו לאחר חופשת לידה.
לא תהיי זכאית לפיצויי פיטורין אם תתפטרי.
המעביד החדש לא חייב לספוג את הוותק שלך במקום העבודה, ובמידה ותעברי אליו, תהא לך בעיה אם תרצי לצאת לחל"ת לאחר חופשת הלידה.
בכבוד רב,
אורנה שמריהו, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר