אני עובד במפעל מ.7.10.2008 בחודש הבא אני אקבל דמי הבראה פעם ראשונה.עד היום זה 22 חודשים. כמה ימיים דמי הבראה חייבים לשלם לי?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
ישנם מפעלים עליהם חל הסכם קיבוצי או צו הרחבה מיוחד בו נקבעו סה"כ ימי הבראה לשנה. באם המפעל בו אתה עובד בקטגוריה מסוימת, אזי יש לבדוק לפי ההסכם או הצו.
באין נתונים אחרים, הרי שנכון להסכם הקיבוצי הכללי בעד השנה הראשונה 5 ימי הבראה ולאור העובדה, כי יש לך וותק של 10 חודשים בנוסף הרי שמגיע לך 5 ימים נוספים לשנה השניה.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
לפני זה שאלתי כמה מגיע לי יומי דמי הבראה אם אני עובד 22 חודשים.היום קיבלתי תלוש משכורת ורשום בו רק 9.16 יומי דמי הבראה.זות אומרת ששילמו לי רק 21 חודש.אני חושב שזה ביגלל שחסר 4 יומי עבודה בחודש שהתחלתי לעבוד.כמה באמת מגיע לי יומי דמי הבראה ואם אני יכול לחשב את זה כהרעת תנאימ עבודה. תודה רבה מראש.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
