עבדתי שנה וחצי אצל משווק בחברת סלולר ולאחר שנהוחמישה חודשים הגיעו נציגים חדשים והתבקשתי לחתום על חוזה של 60 אחוז משרה וכמובן בסיס של 2400 שח לאחר שחתמתי ולא קיבלתי את החוזה ביום החתימה אלא לאחר שבוע ואז ראיתי כי שכר הבסיס ירד עקב השינוי וזה פוגע בי בתקופת החגים וביקשתי לשנות זאת ונאמר לי שאין אפשרות ועזבתי את מקום העבודה והחזרתי את הרכב ואת כל הציוד ובמשכורת אכן קיבלתי 2400 שח וכשביקשתי מכתב פיטורין המעסיקשהוא גם חברת כוח אדם אמר שהוא ימצא לי עבודה מיד ושלא אצטרך את מכתב הפיטורין בינתיים עברו שבועיים ואני לא קיבלתי אף עבודה עד עכשיו וכשפניתץי למעסיק לקבלת מכתב פיטורי הוא מתחמק ומושך זמן לידיעתכם קיבלתי משכורת 2400 שח בספטמבר ולא הוכנס גם דמי הבראה והשאלה האם לתבוע מעבר להבראה גם פיטורין וכיצד אגש ללישכת התעסוקה אם המעסיק מסרב לתת לי מכתב פיטורין
עפ"י הודעתך, חתמת על הסכם ההורדה בשכר, וכמו כן עבדת במקום עבודה דרך חברת כוח אדם.
לאור השינוי עזבת - שאלתי האם הלנת כך טרם עזיבתך? ועוד, מי שילם את שכרך - המעסיק או חברת כוח האדם?
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר