עזבתי את עבודתי כתוצאה מהתנהגות בלתי ראויה בלשון המעטה בין המעסיק שלי לבני.
עבדתי בתור מנהל סניף אשדוד של חברת עמילות מכס כחלק מהתנאים שלי היה לי פלפון ורכב. הודעתי למעסיק שלי שברצוני לשוחח איתו על מנת לנסות להגיע להסדר אך זה לא היה מעוניין. הנ"ל הודיע לי שאינו מעוניין בנוכחותי במשרד ונתן לי שבועיים חופש בתשלום.
האם אני זכאי גם לרכב ולפלפון?
האם אני זכאי לפיצויי פיטורים גם אם אני עזבתי?
והאם שבועיים זה זמן נכון למרות שאני עובד בחברה החל ממרץ 2008 ועד היום 20/07/2010?
אודה לכם על תשובתכם המהירה, קובי.
מתי התפטרת? האם התפטרת בימי החופש שניתנו לך שלא על פי חוק?
עזבת את העבודה.. כתוצאה מהאי קבלת פלאפון ורכב בימי החופשה?
לאחר קבלת התשובות אתן מענה לשאלתך.
בכבוד רב,
אורנה שמריהו, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
היום הודעתי על התפטרותי המעסיק לא רצה את נוכחותי במשרד אז נתן לי שבועיים חופש. כחלק מהתנאים שהיו לי היה לי רכב ופלפון.
השאלה מדוע התפטרת? מה לא הסתדר בינך לבין המעסיק?
ושנית המעסיק לא יכול לחייבך לנצל את ימי החופשה בימי ההודעה המוקדמת.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
כמו שכבר ציינתי התפטרתי כתוצאה מהתנהגות בלתי ראויה בלשון המעטה בין המעסיק שלי לבני. המעסיק אפילו סינן אותי בטלפון שכול מה שרציתי לשוחח איתו היה בענייני עבודה.
שאלתי לא היתי לגבי ניצול חופשה, לפי מה שהוא אמר בשיחת הטלפון בנינו החופשה בתשלום על חשבונו במקום התראה של שבועיים שבהם אני אמור לעבוד ולקבל שכר.
השאלה שלי היא האם אני זכאי לפיצויים?
והאים התנאים שהיו לי כעובד תקפים גם לתקופת "חופשתי"?
ושאלה אחרונה מה הוא זמן חוקי שעל המעסיק לשלם לי האם שבועיים או חודש אני מועסק מעל שנתיים וחצי
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר