מצב מסובך בו אני מרגיש כי מיציתי עבודה בחברה מסויימת ורוצה לצאת לדרך עצמאית. ראשית האם הסכמי העבודה מאפשרים לקבל את הפיצויים למרות שאני יוזם ההתפטרות ע"פ שאני מועסק בחברה כבר 6 שנים?
בדרכי העצמאית אני פונה לאותו קהל יעד שבו הועסקתי דרך החברה. האם יש באפשרות המעסיק למנוע ממני דריסת רגל במקומות בהם גם ל"חברה" לשעבר יש אינטרסים ולחייב אותי לתקופת צינון בת שנה?
תודה
ראשית, יש לבחון את האמור בהסכמי העבודה כולם ככללם. שכן יכול ויש תנאים מיוחדים באותם ההסכמים.
באשר לפניית אותו קהל יעד, הרי שלא ניתן "לגנוב" מהמעסיק את רשימת לקוחותיו. באופן כללי הינך יכול לעסוק באותו תחום עיסוק ולהוכיח, כי בעסוקך לא "גנבת" סוד מקצועי ו/או רשימת לקוחות ספציפית.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
