פוטרתי מעבודתי השבוע. יום א נאמר לי שאני מוזמנת לשימוע,למחרת יום ב,בוצע לי שימוע,יום ג הביאו לי מכתב פיטורים עד 31.8.2010 לפי ימי הודעה מוקדמת.חשוב לי לציין שב 18.8.2010 אני שנה בחברה ולכן הנושא כ"כ מטריד אותי .
הטענה היא "יד רוחצת יד" אם תהייי בסדר נאריך לך עד סןף 31.9.2010
בנוסף ידעתי כבר מלפני 4 חודשים שמחפשים לי מחליפה,דרך עובדת במחלקה.
לפני חצי שנה הייתה לי שיחה שאני צריכה לעבוד על נושא מסויים יותר חזק כדי שהבוס יהיה מרוצה,מאז לא קיבלתי הערות/נזיפות בנושא. כך שהמהלך השימוע טענתי שיעידו כל הקולגות שלי שמקצועית אני עובדת מעולה וכי הפיוטוירם על רקע אישי "כימיי " עם המנהל.
מהלך השימוע טענתי שאני פגועה מהדרך והיחס ,המנהלת הישירה טענה שתמליץ עליי בחום בכל ארגון והמנהל העקיף (שבעצם ההחלטה הייתה שלו)דאג יום אחרי השימוע לפרגן לי כדי שלא יהיה זעזוע במחלקה.
אני אובדת עצות ,מצד אחד אני רוצה לעבוד בחגים כדי שתהיה לי משכורת נורמלית,מצד שני אני מרגישה ש"משחקים בי" וגם,לא בטוח שיתנו לי את חודש 9.2010 לעבוד
מה עושים?
חשוב לי לציין שמחליפתי מגיע יום ראשון הקרוב,חתמה על החוזה ברגע שקיבלתי את מכתב הפיטורים-וחשוב למעסיק שלי שאני אעביר לה חפיפה מסודרת ולכן לא רוצה לרשום באופן פורמאלי 31.9.2010
אני אציין גם,שאני חשבתי לעזוב אחרי שאסיים את הפרוייקטים בגלל היחס המזלזל במבלך עבודתי של המנהל אם כי,לא חשבתי שלא יבואו לקראתי בהליך הזה במיוחד שמדובר באגף משאבי אנוש
הליך השימוע נעשה כדין ועל כן אין להלין על הליך זה. המניעים אינם רלוונטים שכן בעת השימוע מהעולה בכתובים נטענו בהתאם לטענות לכאורה כנגדך.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר