שלום רב,
שמי עדי ואני עובדת בחברת סטארט אפ.
לפני כחודש קיבלתי הודעת פיטורין והנני חייבת ב-30 יום למעסיק הנוכחי.
התחלתי לעבוד בחברה בתחילת מאי 2009 מכיוון שמדובר בחברת סטארט אפ, לא יכלו לגייס אותי ישירות לחברה, אז גוייסתי דרך חברת כ"א (התשלום ותלושי המשכורת היו דרך חברת הכ"א).
בתאריך 1/2/2010 גוייסתי לחברת הסטארט-אפ. ואני מסיימת את עבודתי בתאריך 15/8/10 (כולל חודש הודעה מראש).
התווצר מצב שדרך חברת כח האדם עבדתי 9 חודשים ודרך חברת הסטארט אפ, עבדתי 6 וחצי חודשים. סה"כ אני עובדת 15.5 חודשים.
1. האם ניפגעתי מהגיוס שלי לחברת הסטארט אפ מחברת הכ"א?
2. האם אני זכאית לדמי הבראה?
3. האם אני זכאית לפיצויים?
אשמח לקבל את התגובה למייל בדחיפות מאחר וזהו השבוע האחרון שלי במשרד.
בתודה מראש,
עדי
את זכאית לכל זכויות ככל עובדת בותק של 15.5 חודשים.
במידה ותפוטרי תהי זכאית גם לפיטורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
שלום רב.
התחלתי לעבוד ב 25/08/2009 וקיבלתי הןדעה על פיטורים ב 01/08/2010. נתנו לי שבועעים הודעה מוקדמת כך שאני מסיים את עבןדתי ב 14 לחודש.
מבקש לדעת אם מגיע לי פיצויים ודמי הבראה וכמו כן האם הודעה מראש היא באמת שבועיים.או יותר
עובד משרה מלאה 9 שעות 5 ימים בשבוע
תודה
1. רצף הזכויות שלך הוא רטרואקטיבית מהיום בו החלת לעבוד בחברת הסארט-אפ דרך קבלן כ"א ומשכך הינך זכאית לימי הבראה יחסים לתקופת עבודתך, היינו 6 ימי הבראה סה"כ לערך.
2. בוודאי שאת זכאית לפיצויים בגובה משכורת ו- 3.5 חודשים.
3. האם נערך לך שימוע טרם פיטוריך???
אשמח לתשובתך על מנת להעריך האם נדרש המשך ייעוץ בעניין זה.
בהצלחה רבה,
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
בוקר טוב, תודה על התגובה המהירה.
נערך שימוע יום לאחר קבלת ההודעה. זהו הליך מקובל בחברה.
אני מאוד שמחה לדעת שזוהי זכותי המלאה לקבל פיצויים ודמי הבראה על כל התקופה, מאחר ובחברה לא ציינו בפניי דבר.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר