אני נמצאת בעבודה 2.5 שנים ביקשתי לעזוב בגלל שהיחס במקום ל הפנים והשכר נמוך הבוס שלי רצה להחתים אותי על התפטרות וסרבתי לחתום ואמרתי שנתתי 2.5 ושאני רוצה לצאת עם הפיצויים ומכתב פיטורים הוא סרב לתת לי ואמר שרק בסוף הוא נותן מכתב פיטורים ופיצויים לפנים משורת הדין למרות שהוא לא חייב החשבת שכר אמרה שאני אצטרך לחתום על התפטרות ושהוא יתן לי כל מה שמגיע לי עישיתי לו בלאגן וישבתי ללא מעש והוא אמר שהוא יכול להוציא צו מעו"ד ולהביא משטרה האם זה נכון?
לאחר השיחה חזרתי לעבוד לאחר שהוא נתן לי מילה בעל פה שאם אלמד את תפקידי הוא ייתן לי את כל מה שמגיע לי ללא בעייה האם להאמין לו וללמד?אני מפחדת שאני אלמד והוא לא ייתן לי כלום הוא לא מוכן לתת הודעה מראש שעוד 30 יום אפוטר ושאני מלמדת לאחר מכן הוא קרא לי ואמר שאנשים סיפרו לו שאני לא רוצה ללמד ואמרתי לו שלא אמרתי ושאני כן מתכוונת ללמד אז הוא אמר שרק בסוף הוא הוא יתן לי הכל מה עליי לעשות מה החוק אומר אני ממש נואשת ולא יודעת כיצד לפעול
כל אשר עליך לעשות כדי להיות זכאית לפיצויים הוא לפיטורים בפועל על ידי מעסיקך, באם זה אינו המצב אכן את נתונה לחסדיו של המעסיק בנוגע לפיצויי הפיטורים.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
קודם כל תודה רבה על התגובהדבר שני לא הבנתי אותך ממש, המעסיק שלי אמר לי שאם אלמד הוא רק בתום החודש יתן לי מכתב פיטורים ופיצויים והחשבת שכר אמרה שאצטרך לחתום על התפטרות ושלפנים משורת הדין הם נותנים לי פיצויים ומכתב האם זה תקין? אני מפחדת לחתום ושהוא יגיד לי שהוא לא חייב לי כלום מה אתה מציע לעשות התנאי שלהם שאחתום על התפטרות כדי לקבל פיצויים ופיטורים
כמו שכבר נכתב, באם תחתמי על מסמך שכזה הרי שאת מודיעה כי התפטרת ועל כן אינך זכאית לזכויות המפוטר כגון פיצויים וכו' ועל כן מומלץ לא לחתום על כזה מסמך ולחכות לפיטורים ע"י המעסיק.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר