מה עלי לעשות,מה ניתן בידי לעשות ?נפגעתי בעבודה כמחלק עיתונים ע"י כל מיני ברנשים שרצו לסדר לי צורה חדשה (מבלי שביקשתי ).90 הימים של הביטוח הלאומי חלפו עברו להם זה מכבר וכביקשתי לחזור לעבודתי נענתי בשלילה. המעסיק סגר את הדלת בפני וסירב לדבר בכלל עימי,כאילו האשם ממני.אין הוא כאמור מוכן להחזיר אותי לעבודה ומנגד איננו מוכן לשם פיצויים.האם יש לי יכולת לקבל ממנו פיצויים ועוגמת נפש על כך?האם זכאי אני לפיצויים על אי החזרה לעבודה?אם כן מה עומד ועובד לטובתי ?אם בכלל ?
אכן כן, במידה ועבדת מעל לשנה, הנך זכאי לא רק לפיצויי פיטורין, אלא גם לפיצוי על פיטורים שלא כדין וכן להודעה מוקדמת.
בכבוד רב,
אורנה שמריהו, עו"ד
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
היה לי ויכוח עם המעסיק שלי שהוא לא בעל הבית. ופתאום הוא התחיל לקלל אותי ולצרוח עליי ואמר לי תעופי הביתה . הוא כמובן לא רצה לתת לי מכתב פיטורין. הלכתי הביתה. האם הוא צריך לתת לי מכתב פיטורים? הודעה מראש ופיצויים? והאם אני יכולה לתבוע אותו על עוגמת נפש והשפלה.
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר