אני עובד בתחנת דלק ובסוף דצמבר סוגרים את התחנה ומתכוונים לחלק פיצויים לכל העובדים. אני עובד שם 8 שנים. בשנה האחרונה חצי שנה עבדתי מלא (כל החודש) ובחצי השנה השנייה עבדתי בערך פעם פעמיים בשבוע. רציתי לשאול איך ועד כמה זה ישפיע לי על הפיצויים?? אם יקחו לי לפי חודש אחרון שבקושי עבדתי או שזה יהיה יחסתי לכל השנים שבהם עבדתי חודש מלא.
תודה, שימי
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
מה הכוונה שהחיושב יערך לפי תקופות?? ז"א שאם 2 עבדתי 3 פעמים בשבוע ו-5 שנים עבדתי כל השבוע וחצי שנה אחרונה עבדתי יום בחודש אז הכל יהיה יחסי והתקופה שעבדתי יום בחודש לא תפגע לי ב-5 שנים שעבדתי שבוע מלא??
אני עובד לפי שעות וימים הרי זה לא קבוע כל חודש. הרבה אומרים לי שלוקחים 3 משכורות אחרונות ועושים ממוצע...אז יקחו 3 משכורות אחרונות שעבדתי יום בשבוע ואת זה יכפילו ב-8 שנים שעבדתי שם ש-7.5 שנים מתוכם עבדתי חודש מלא 6 פעמים בשבוע?
החישוב יהיה על פי התקופה בה עבדת 3 פעמים בשבוע והחלק השני בתקופה שעבדת יום בחודש.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר