שלום רב שאלה אני סובל מדלקת עקב כן הרופא תעסוקתי רשם לי אישור שאני יכול במצבי הנוכחי להרים משאות כבדים הראתי למעסיק את האישור וענה לי אני לא יודע מזה משאות כבדיים כול עוד הרופאה לא תציין איז משקליים אתה לא יכול להרים את תעבוד רגיל את האישור מהרופא תעסוקתי קיבלתי בחושד מרץ השנה ולאחר חצי שנה שלא החלימה הדלקת הלכתי לאורטופד ששלך אותי לצילום רנטגן ולמיפוי עצמות ברטגן הכול תקין אך במיפוי ראה שיש לי דלקת ונתן לי הפניה לרופא תעסוקתי כש ביקשתי שהמעסיק רוצה לדעת מאיזה מישקלים איני יכול להרים תשובתו היתה אני לא רושם לך איזה מישקלים אתה כול להרים האורטופד לא יודע ממה הדלקת נובעת בין הפעם הראשונה שהיתי אצל רופא תעסוקתי בפעם הראשונה ובפעם השנייה חצי שנה עדיין אני סובל מהדלקת והפניה מהאורטופד שציין בהערות נוספות ממליץ על הסבת מקצוע או להימנע ממסעות כבדים הרופא תעסוקתי ענה לי יש לך אישור באיזה מצב אני נמצא איזה משקל זה משאות כבדיים המפעל שבו אני עובד יש משקלים בין 2 וחצי קילו ל 100 קילו ובאיזה מצב אני נמצא האם אני מתפטר אני זכאי לפיצוים אודה לכם על עזרה תודה
לאור חוו"ד הן של האורטופד והן של הרופא התעסוקתי התפטרותך בגין מצב בריאותי הינה התפטרות מזכה בפיצויים.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר