אני שוטרת ובפרק זמן של כ-5 וחצי לערך ביצעתי עבודה שבצידה תגמול כספי שנקרא "תוספת לרשם פלילי " לאחר פניות רבות לכ"א נאמר לי שחסרה לי השתלמות על מנת לקבל התוספת והגדרת תפקיד אכן בשנת 1998 לאחר 21 שנות שרות יצאתי לקורס סמלים וקיבלתי רטרואקטיבית את התגמול חודש בלבד אך על כל התקופה שקמה לי הזכות לקבל תוספת דילגו ופסחו עליה מכאן שביצעתי עבודה של פרופסור וקיבלתי שכר של פועל פשוט גם ללא הכשרה האם ניתן לתבוע את התוספת פניתי למדור שכר ונציב קבילות ואלה חיפפו את הקבילה בטענה שרצו לתת לי לצאת להשתלמות אך עקב מצבי כחד הורית לא הצלחתי להגיע לקורס ומראש מדור שכר קיבלתי תשובה שמאחר ועברו 7 שנים חל על כספים אלה כביכול חוק התיישנות ? אני שואלת היה או לא היה האם מדובר בשוד רצחני מהסוג הבזוי ביותר כיום סייר שעובר לחקירות מקבל תוספת חקירות גם כשלא עבר הכשרה קצין שישב על תקן רב פקד והוא עד לא מזמן היה פקד קיבל תוספת רב פקד רטרואקטיבית אם אישור קבלת התואר מלטביה ? מה עלי לעשות יש לי את כל החומר ...עזרו לי בבקשה לפני שאני פורשת התשובות לקוניות ומתחמקות ויש בהם מעין מתינות מופלגת ....כוכי כהן 0522735202
כוכי שלום,
יש לברר את שאלתך באופן יותר מעמיק.
פני לייעוץ מלא.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר