נשלחתי ע"י כח אדם לעבוד בתור קופאית,אך מסיבות מוצדקות החלטתי שכבר אחרי יומי הראשון העבודה אינה מתאימה לי ולכן אפסיק לעבוד. כאשר פניתי לכח אדם נאמר לי שלא אקבל על יום התלמדות זה את שכרי כיוון שלא ניתן תשלום על 3 ימי התלמדות שמפסיקים באמצע. אכן זה נאמר לי בטלפון,אך כיוון שידעתי שזה אינו על פי חוק,לא ייחסתי לכך חשיבות,כעת הפקידה בכח אדם מסתמכת על כך שהיא אמרה לי מראש בטלפון,אני לא נלחמת על 120 ש"ח שעבדתי אלא על העיקרון והצדק,
מה החוק אומר לגביי?
את צריכה לקבל תשלום עבור יום זה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
דיברתי עם החברת כח אדם,הפקידה עומדת על שלה שהיא דיברה איתי לפני שהתחלתי את העבודה ואמרה לי בפירוש שאם אני אפסיק לעבוד לפני סיום ימי ההתלמדות לא ישלמו לי עליהם,היא טוענת שעצם זה שהלכתי לעבוד הסכמתי עם התנאי הזה,אך אני אמרתי מצידי שהסכמתי לעבוד כי ידעתי שתנאי זה לא תקף על פי חוק. מה עליי לעשות כעת?
אני חייבת לדעת מה לעשות,כיוון שאחרת בלית ברירה אני אאלץ בעוד כמה שעות ללכת לאותה עבודה שלא מרצוני רק כדי לרצות תקופה מסויימת שתעבור לפחות יומיים אחרי 3 ימי ההתלמדות.
כפי שנכתב לעיל את זכאית לתשלום, מעבר לזה את יכולה לתבוע עבור אי תשלום.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר