שלום, אני עובדת קרוב ל7 שנים בחברת מחקר, אני אחראית משמרת בחברה. בשנה האחרונה הגיעה מנהלת לחברה שאני לא מסתדרת איתה, היא בחורה שמשקרת הרבה וכתוצאה מכך זה מתנגש עם העקרונות שלי ויוצא שאני מגיבה לדברים שהיא אומרת בזעם מסוים. ביום חמישי היא לקחה אותי לשיחה ואמרה שזה לא יכול להימשך כך, אמרתי לה שתפטר אותי והיא הבטיחה לדאוג לי לפיצויים מלאים. היום לקחה אותי לשיחה בשנית ואמרה שעקב בעיות משמעת הם זכאים לפטר אותי ללא פיצויים, דבר שנשמע אבסורד שכן מעולם לא עברתי על בעיות משמעת ובחוזה אין שום סעיף משמעתי עליו פסחתי. אשמח לקבל את דעתכם בנושא ואם אכן יש אפשרות שיפטרו אותי ללא פיצויים כלל. תודה
שלילת פיצויי פיטורים יכולה להיות אך ורק ע"י בית הדין לעבודה, אלא אם קיים הסכם קיבוצי במקום העבודה.
ממליצה לך להגיב יותר ב"תפטרי אותי".
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
כשהיא לקחה אותי לשיחה לראשונה היא אמרה שהמצב ביני לבינה (האי הבנות המתמידות) לא יכול להימשך ואנחנו צריכות להחליט אם אנחנו מתחילות להתנהג בסדר אחת כלפי השנייה או שאי אפשר להמשיך כך. אמרתי לה שזו המשכורת שלי והעבודה שלי ושלא תצפה שאני אתפטר, היא אמרה לי אל תדאגי אני אדאג לך לפיצויים מלאים ואפטר אותך. אמרתי לה שזה עניין שלה כבר. בשיחה לאחר מכן כשלקחה אותי אמרה שהיא ביררה והם יפטרו אותי על בעיית משמעת כך שלא יגיעו לי פיצויים (טענה שהם בדקו עם רואה החשבון של החברה ובחוזה) ולכן הכדור בידיים שלי. כלומר ביקשה ממני שאתפטר, חזרתי על עצמי ואמרתי שלא בכוונתי לעשות זאת..
כנראה שהשמטתי בטעות את המילה "אל" תגיבי יותר בתפטרי אותי.
ואכן אל תתפטרי אלא אם היא תפטר אותך, מציעה לך להעלות על הכתב את כל השתלשלות העניינים, וזכרי נא שהיא המנהלת ואת אמורה לפעול עפ"י הנחיותיה, גם אם זה לא מוצא חן בעיניך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר