היי ,
אוף אני לא יודעת מאיפה להתחיל כי אני כל כך מתוסכל מבואסת ועצבנית.
...
עבדתי במקום עבודה מסוים כמחליפה של פקידה שיצאה לחופשת לידה.
לאחר תום תקופת החופשה היא חזרה לעבודה אך בגלל שהיא יכולה לעבוד רק חצי יום השאירו אותי לעבוד איתה במקביל.
תמיד הייתה השאלה באוויר "עד מתי אני אשאר בעבודה" אבל אף פעם לא דיברנו על זה בצורה פורמלית.
בתאריך 29.08 יצאתי לחופשה וחזרתי בתאריך 2.09 לעבודה.
בתאריך 5.09 נכנסתי לשיחה עם הסמנכ"ל כדי לברר מתי התאריך הרשמי של סיום עבודתי כי המנהל שלי תמיד התחמק מתשובות ישירות.
הסמנכ"ל אמר שהמנהל שלי קיבל הוראה להודיע לי שכבר ביום ה 1.09 אני אסיים את עבודתי וביקש ממנו לדאוג למכתב פיטורים והודעה מוקדמת.
כלום ממה שציינתי לא נעשה.
בנוסף ביקשו ממני לא להמשיך לעבוד מהתאריך הנ"ל והלאה ושהם כבר יכינו לי מכתב וימי הודעה מוקדמת ויודיעו לי כשזה יהיה מוכן.
רק היום אחרי תחנונים ורדיפות קיבלתי את המכתב םיטורים שלי שלמעשה זיעזע אותי !!! המכתב מזוייף!! עם תאריך של 17.08 ... ובו יש הודעה שב 1.09 אסיים את עבודתי.
אני מיואשת ולא יודעת מה לעשות אני שוקלת מחר ללכת להסתדרות להתייעץ עם אנשים מביני עניין ע"מ שיעזרו לי לקבל את הכסף שלי בחזרה.
אשמח לדעת מה דעתכם בנושא ומה החוק אומר במקרה שלי??
האין זו רמאות וניצול? מה עליי לעשות עכשיו?
לפני כחצי שנה התחלתי לעבוד בקונדיטוריה "אגמי" שברחוב סוקולוב, בהרצליה.
ב- 5.8.2010 פוטרתי מהרשת, זאת מכיוון שהסניף נרכש ע"י זכיין חדשף, לבן אדם בשם ערן.
באותו הזמן עבדתי, כרגיל, למשך שבועיים. אחרי שבועיים אמר לי ערן לא להגיע ביום ראשון לעבודה, משום שרוצה לארגן מחדש את שעות העבודה.
אחרי כחמישה ימים התקשרתי לערן, על מנת לברר-האם להגיע לעבודה. תשובתו היתה -"לא צריך ביום ראשון". מספר ימים אח"כ שוב יצרתי קשר עם ערן ותשובתו היתה : "לא צרים שתבוא ביום ראשון".
כלומר, ערן מעולם לא הבהיר לי שאינו מעוניין שאפסיק לעבוד לאלתר, לא בטלפון ובטח לא בכתב. זאת לא טרח לעשות עד עצם היום הזה.
אני מעוניין לקבל פיצוי כספי מבעל הסניף על אותם הימים שלא עבדתי (והייתי אמור לעבוד), מכיוון שמעולם לא פוטרתי על ידו.
אכן הנך יכול דרוש שכר בגין ימים בהם היית מוכ ן ומזומן לעבד, אך ההנהלה החליטה שלא.
עליך להוכיח כי בהנהלה הקודמת עבדת את אותם ימים ושעות.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
ראשית הרגעי.
שנית, ממליצה לכתוב מכתב להנהלת ולדרוש לתקן את תאריך מכתב הפיטורים וכן לקבל את השכר, היה ולא תתבעי אותם לא רק בשכר עבודה אלא אף בהלהת שכר עבודה ופיצוי בגין פיטורים ללא שימוע.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
או קיי תודה רבה עשיתי זאת אתמול בלילה,
אני ממתינה להתייחסות. מה עליי לעשות בינתיים?
פני לעו"ד להגשת תביעה כפי שענתה עו"ד שמריהו.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר
