החברה נמצאת בתהליך של פשיטת רגל כבר יותר משנה. בהסתדרות אמרו לנו שעד שלא יוכרז על פשיטת רגל לא ניתן יהיה לתבוע את הכסף- האם זה נכון?
כשנגשנו לברר איך מתבצעת התביעה נאמר לנו בהסתדרות שזה יעלה לנו כ 1200 ש"ח להגיש את התביעה אבל קודם יתבצע תעליך של יעוץ ובדיקה שעולה 150 ש"ח.
במקביל נאמר לנו שניתן לעשות זאת ע"י עורך דין באופן עצמאי רק שדרכו זה יעלה הרבה יותר!!
מה שאני בעצם מעוניין לשאול זה האם זה נכון שאין שום גוף שאמור ליצג אותנו ללא תשלום - קרי ביטוח לאומי וכדו'?
איך בעצם אני כאזרח מוצא את עצמי לא מכוסה מבחינת ביטוח לאומי ונצרך להוציא הוצאות על דמי יצוג כשאני בעצם נלחם על כסף שמגיע לי כחוק במדינת ישראל - ואני נאלץ לותר על חלק לא מבוטל ממנו בשל חוסר בגוף מיצג?
למרות ששאלתך אינה נוגעת לדיני עבודה, אתן בידך תשובה.
ההסתדרות הינה גוף מייצג אך ככזה הוא ניזון מהכנסות ואכן עלות התביעה שביקשו ממך אינה גבוה במיוחד.
באם הינכם כמה עובדים המבקשים לתבוע את החברה בפירוק מומלץ לפנות אל עו"ד המתמחה בדיני עבודה יחדיו וכך העלויות יפחתו.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר