שלום, אני עובדת בעבודה כמעט 3 שנים, למדוייק 2.8 בחנות בגדים.
התחלתי כמוכרת, כיום אני אחמש"ית
דברתי כמה פעמיים עם הממונים עלי לגבי עליית שכר, שכן משכו אותי פעם אחר פעם. בנתיים שמו מנהלת איזור חדשה כי להקל על מנהלת רשת, דברנו והיא אמרה זה עניין של זמן, חיכיתי. בנתיים, התפטרה מנהלת אזור ואחרי זמן מה גם מנהלת רשת והגיעה במקומה אחרת. וגם היא משכה אותי.
לפני מס' חוד' דברתי עם המנהל והוא הציע לי לנהל את חנות, הוא אמר שזה יקרה אחרי החגים. בנתיים, שוב חיכיתי אבל אחרי החגים דברנו והחנות בסוף לא נפתחה.
כמו כן, עברו גם החגים והמנהלת רשת אמרה שנדבר אחרי כדי לדון על העלת שכרי. את המנהלת שלי, של חנות פיטרו בעקיפין (זה סיפור אחר). עכשיו אני לא יודעת מה לעשות האם כן להתפטר, האם זה שמשכו אותי אני אשאר במקום ולא העלו לי את שכר המובטר או קידום, האם יש לי מה לעשות??
אשמח אם משהו יעזור לי, אני לא יודעת אם יהיה לי נעים לחזור לשם.
תודה :)
הנך כמובן יכולה להתפטר, אך לא תהיי זכאית לפיצויי פיטורים, היות ואי העלאה בשכר אינה מהווה הרעה מוחשית בתנאי עבודתך המזכה בפיצויי פיטורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
ראשית, תודה לך.
אבל אני לא מבינה אין מה לעשות בנידון? אם הבוס אומר שהוא יעלה את שכרי ואני נשארת מטעם זה כי אני יודעת שזה מה שיקרה, וזה מריחה של כמה חוד' טובים.בנתיים, אני עובדת יום יום ביומו, משרה מלאה בתקווה שיקרה משהו, אם זה לא הרעת תנאים, אינני יודעת מה אכן :)
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר