אני עובדת ארגון גדול . בעקבות חוק שעות נוספות הוחלט שמי שמרוויח מעל תקרה מסויימת יוגדר מנהל ומי שלא ראש צוות. למרות ששניהם מנהלים בפועל את אותו תפקיד . לצערי איני משתכרת בגובה התקרה שנקבעה. האם צעד זה זה חוקי. חתמתי על חוזה לפני כ9 חודשים והמוסד לא החזיר לי אותו חתום(בגלל שינוי החוק היו התלבטויות על הניסוח) ועכשיו דורש ממני לחתום מחדש עם שינוי ההגדרה. מה המעמד שלי והאם זה נחשב הרעת תנאים ? האם יכולים לפטר אותי אם אני לא חותמת. האם ניתן לכפות עלי לחתום. (מופעלים עלי לחצים רבים מצד המנהלים) . אציין שאיו שינוי בשכר או בשעות העבודה. אני עובדת ותיקה 10 שנים.
ועל פי הפסיקה ישנם הגדרות ספציפיות מי יוגדר כמנהל ושכתוצאה מכך לא יחול חוק שעות עבודה ומנוחה, מבחינת תשלום בגין שעות נוספות.
לטעמי, שינוי הגדרה לא מהווה הרעה בתנאי העבודה, לאור העובדה כי בעצם בפועל מעמדך ושכרך נשארים ללא שינוי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
א. תודה . האם המעביד יכול לכפות עלי חתימה על החוזה ? מה המעמד שלי אם אני לא חותמת האם זו עילה לפיטורים ואם כן האם מיידי או בהתרעה ? . לפני כ 9 חודשים חתמתי על חוזה אולם הוא לא חזר אלי חתום ע"י המעביד האם יש תוקף לחוזה אם רק אני חתמתי עליו ?
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר