אני עובדת במקום עבודה מסוים 3 שנים. שנה אחרונה היתי בתפקיד של מחסנאית, חשוב לציין שהשכר שלי הוא שכר בסיס כמו כן ישנה גם הגנת שכר על עמלות שונות- הגנת שכר זו היא קבועה מידי חודש. לאחרונה המעסיקה שלי הודיעה שהיא אינה מעוניינת שאמשיך לעבוד בתפקיד הנוכחי שלי כיוון שמפריעות לה שעות עבודה שלי (אני עובדת של יום עד השעה 15:30 כיוון שאני אם חד הורית- אלה שעות עבודה שלי בשנה האחרונה). המעסיקה החליטה להחזיר אותי לתפקיד קודם, להיות נציגת שירות, ששם השעות עבודה הם אותם שעות עבודה אך השכר משתנה ומשולם רק שכר בסיס ואילו העמלות- "הבונוסים" מגיעים לי רק אם אני אעמוד ביעדעם ספציפיים מה שלא היה לי לפני זה בתור מחסנאית. השאלה שלי היא אם אני יכולה לחשב את זה כהרעה בתנאים כיוון שהשכר שלי משתנה וכיוון שגם ההגדרה של התפקיד שלי משתנה?
אינה שלום.
במידה ולא נאמר לך שהתפקיד האחרון הינו זמני בעקבות היותך אם חד הורית אזי -בהחלט מדובר בהרעת
תנאי עבודה משום שהיקף השעות,המשרה ,התפקיד שונו לגמרי.
בהצלחה .
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר