פוטרתי מעבודתי לאחר 9 שנים. ב5 שנים האחרונות המכל התחלף והמנכל החדש ביקש שאני אגיע כמה שיותר ימים לעבודה גם בימים שאני לא יכול ולא נוח לי.... ביום של מבחן ביום שאני חייב לעשות סידורים לימודים. הוא הציע לי שבימים שאני חייב ללכת מוקדם ישלמו לי על 7שעות מינמום שכר גלובלי כלומר גם עם אני נימצא 4 שעות הם משלמים לי סה"כ יומית עבור 7 שעות. ובשאר הימים עובד ומקבל רגיל לפי השעות שלי. סוף חודש היתי עובר עם מנהל כוח האדם ומחשבים כמה מגיע לי הוא היה מעביר למנכל הוא היה מאשר והיו מעבירים את למשכורות משהו גלוי לעין הם הציעו את זה ובפיקוח שלהם.בתלושי השכר כל חודש מופיעים הפרשי השכר הנל.בחישוב הפיצוים הם לא התיחסו לזה בכלל. ולפני שקיבלתי את מכתב אחת המריבות שלי איתם שהם רצו להפסיק לי את ההטבה הזו התחלף מנהל כוח אדם ואני אמרתי שזו הרעת תנאים והתושבה שלהם היתה שהעורך דין שלהן אמר שבאופן שזה נירשם עדיף לי לא לעשות רעש כי הם עוד יכולים לתבוע אוטתי על השכר הזה?האם אני אומר להכניס חישוב זה לפיצוים זה היה חלק מהשכר שלי כל השנים זה בונוס או משהו פשוט שעות העבודה של הבוקר היו השעות החשובות שהפארק היה צריך אותי והיו אומרים לי תגיע תעשה כניסה שכל הקבוצות הגיעו אז תלך וכדי שיהיה בסיס יומי לא אבוא בישביל 100 שקל לעבוד לעשות את כל העבודה להכנסי אלפי אנשים הם הציעו לי לשלם שכר גלובי לימים אלו. ם אלו שהניפקו והכינו את התלשוי שכר האם יש משהו בדבריהם?
אם ביקשו לחרוג מהנוהל בו אתה עובד עד כה, אז בודאי שלא ניתן להאשיפ את סרובך בגרימת נזקים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
האם הם יכולים לתבוע אותי על משהו שלפי דעתי הוא חוקי והם אלו שהציעו את זה והם אלו שהכינו את התלשוים? האם אני יכול לדרוש את השכר הגלובלי עבור ההשלמה ל7 שעות מינימום לחישוב הפיצוים?
אם סה"כ קיבלת פחות משכר מינימום אין כל חשיבות לעובדה שהסכמת לשכר הגלובלי.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר