ביקשתי וקיבלתי מכתב פיטורין, לאחר שהבוס שלי הבטיח לי משכורת 13 במקום העלאת שכר וחזר בו כשהגיע מועד התשלום לאחר כחצי שנה.
בתחילת החודש, הוא אמר לי שאיני צריכה להגיע יותר ולאחר מספר ימים התקשר ושאל למה אני לא מגיעה לעבודה ואמר לי שאין סיבה שאני לא אעבוד - למרות שיש כבר מישהי חדשה במקומי.
גם לא היו הפרשות לפיצויים ופנסיה עבורי והוא רוצה שאני אחתום שהוא יעביר את הכספים עכשיו לחברת הביטוח ומי יודע מתי אקבלם - מה עושים?
על פי מה שהנך מתארת, פוטרת ללא שימוע וללא הודעה מוקדמת.
ממליצה לך לפנות לייעוץ בנושא, על מנת לדוק את זכויותייך.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
למיטב ידיעתי, במגזר הפרטי - אין חובת שימוע והוא אמר שישלם לי את תקופת ההודעה המוקדמת ואין צורך שאבוא - תקופה זו מהווה חלק מימי החופשה שלי ובשאר הוא וויתר על שירותי. אך - כרגיל, חזר בו.
האם לחתום על טפסי הביטוח והאם חובה לחתום על כתב ויתור זכויות, למרות שהוא לא שילם לי משכורת 13?
אז הוא אמר!!! גם במגזר הפרטי על פי הלכות שנקבעו, גם מגזר פרטי מחוייב לערוך שימוע טרם פיטורים.
ממליצה לך לא לחתום על כתב ויתור מבלי לקבל ייעוץ על זכויותייך, במידה והנך זכאית להם.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר