אני עובדת כ-5 שנים במשרת שיווק כמנהלת מכירות ומנהלת כ-2 אנשי מכירות. לפני כחודשיים ילדתי והיות והודעתי למעסיק שלי שברצוני להאריך את החופשה בחודשיים נוספים הוא החליט לגייס מישהי במקומי.אם זאת הוא הודיע לי כי הוא רוצה שהמשיך לעבוד בחברה אך בתפקיד מכירתי נטו ולא ניהולי ואף הציע לי
"שיפור בתנאים" משרתי תהפוך למשרה מקוצרת ושכר הבסיס שלי ירד בכ-1000 ש"ח לעומת זאת העמלות שלי יעלו בחצי(רוב השכר שלי בנוי על עמלות" ואוכל לעבוד הן מהמשרד והן מהבית וזאת בכפוף לכך שאת החודשיים שרציתי להוסיף לחופשת הלידה לא אקח אלא העבוד מהבית במקביל לטיפול בילד(לציין שבמשתי הקודמת הרוחתי עמלות גם על המכירות של הכפופים לי). ידוע לי שאם לא המשיך לעבוד איתו אני יכולה להתפטר בדין מפוטר שכן הוא לקח לי את משרת הניהול מאידך הצעתו יכולה להיות לי טובה אך אולי בפועל אחרי ניסיון אגלה שטעיתי. אם כך יהיה הדבר האם אוכל להתפטר בדין מפוטר לאחר שהסכמתי לשינוי אך נוכחתי כי טעיתי? אם הסכים להצעת התפקיד החדשה האם יש דרך לקבל פיצויים ולהתחיל מחדש?
אודה לך על תשובה מהירה
עלי לציין כי מחובתו של מעסיקך להחזירך לעבודה ובאותם תנאים!!!!
היה ומעסיקך לא יחזירך לעבודה ובאותם תנאים, פועל הוא בניגוד לחוק ולהלכות.
ממליצה לך לעמוד על זכויותיך, לאור העובדה כי אם תתפטרי, אכן תהיי זכאית לפיצויי פיטורים, אך לא לדמי אבטלה, אלא רק לאחר 90 ימים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר