שלום רב,
מתחילת השנה עד סופה, לאחר ניכוי של שבועיים חופש, צברתי 15 ימי חופשה ואצבור עוד יומיים (כמעט) עד סוף דצמבר. ביקשתי לצאת עוד ביולי השנה לחופש ארוך כדי לנצל את רוב חופשתי הצבורה אך מעביד הרשה לי לצאת רק לשבועיים- ביולי. באמצע חודש נובמבר ביקשתי לצאת לחופשה בת שבועיים בדצמבר , כדי לנצל את רוב הימיים שלי, אך המעביד לא מסכים באותה טענה- אין מחליף. בנוסף קיבלתי מהמנכ"ל הראשי של החברה (חברה גדולה ) מייל שאומר שרוב הימים שלי ימחקו ורק שבעה יעברו לשנה הבאה או לא אנצל אותם, אך מצד שני לא מאפשרים לי לנצל אותם. . כמו כן לא ניתן לקבל כסף בתמורה- זה אומר שהחופש שלי פשוט ימחק. המצב הוא נורא אבסורדי, אך מתאים לרוחה של החברה בה אני עובד. מה החוק אומר על כך? אני עובד בחברה מעל 10 שנים- האם זה הגיוני לתבוע מעביד על כזה דבר, לאחר כ"כ הרבה שנות עבודה?!
יש חוסר תום לב במחיקת ימים צבורים ומנגד לא לאפשר לעובד לנצל את חופשתו. הוצא מכתב למעביד אשר בו תדרוש כי הימים הצבורים יעברו לשנה הבאה או שייתנו לך לצאת לחופשה מיידית
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר