מספר נתונים על עבודתי"
1.היו מורידים לי שעת הפסקה למרות שלא היו מאפשרים לי לצאת ממקום העבודה,וגם בשעות העבודה לרוב נאלץ להמשיך לעבוד בזמן ההפסקה.
2.עובד בפארק שעשועים ששעות המינמליות הפתוחות לקהל הם 10 שעות. מקום העבודה לא מביא מחליפים או עובד לפי משמרות.ביון רגיל היתי מחויב לעבוד לפחות 10 שעות כל יום כלל שישי שבת.(שולמו לי שעות נוספות)
השאלה שלי היא כזו לפי איזה שכר יומי יש לחשב חופשה,מחלה.דמי חג. ופיצוים.אני חושב שחישוב של 8 שעות רגילות+שעות רגילות בשעות שבת אינו משקף די את עבודתי שם. רוב הימים היתי עובד מעל 14 שעות. מבקש לקבל תשובה מפורטת וברורה מה השכר היומי לחישוב. כמה שעות עלי לחשב. ואם תשובתך היא לא לכלול שעות נוספות האם לכלל את ההפסקה. ראיתי משהו עבור 8.6 שעות שנכנס כמרכיב לפיצוים ולדמי חופשה תודה מראש
מעל 8 שעות נוספות אתה זכאי לקבל 12% שעתיים. מעל 10 שעות 150%.
ות ת א סות למרכיב פיצויי הפטורים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
לא זאת היתה שאלתי. השאלה שלי כמה שעות אני צריך לקחת בחשבון לחישוב. ימי מחלה. דמי חופשה,דמי חג. ולאור הנתונים מיקודם האם השעות נוספות נכנסות לחישוב הפיצוים? ומה עם השעות הנוספות?
אף אחד מהרכיבים לא צריכים להחשב לעניין שעות עבודה נוספות, אלו ככאלו מחושבות רק על שעות עבודה נוספות בפועל.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר