במשך כשנה וארבעה חודשים אני עובדת לפי שכר שעתי (+בונוסים). בד"כ שישי ומוצ"ש לסירוגין. 6 ימים בשבוע.
כל משמרת היא 6 שעות בד"כ [לפעמים 5, אך לא פחות מכך], חוץ ממוצ"ש (משתנה בקיץ ובחורף).
בחודשים האחרונים שמתי לב שכמה דברים לא משולמים כראוי.
בחודש שלא עבדתי מספר ימים הורידו לי מסכום החופשי חודשי. (במקום לשלם או חופשי חודשי או לפי נסיעה)
על חג השבועות לא קיבלתי דמי חג כלל [אפילו שעבדתי בסמוך לחג - במוצאי החג וקיבלתי על כך 150%]
ועל חודש ספטמבר השנה ניתנו לי רק 9 שעות דמי חג, בעוד שבחודש זה חלו גם ראש השנה, גם יום כיפור וגם סוכות. וכמובן עבדתי בסמוך לחג, בין אם לפניו (ערב חג) ובין אם אחריו(מוצאי חג), אא"כ החליט המעביד לסגור את העסק בימים אלו משיקוליו. וכמובן שעבדתי יום לפני החג ויום לאחריו.
על יום חופשה שביקשתי לנצל ניתן שכר 4 ומשהו שעות.
כמו כן, על העבודה במוצ"ש הם אינם מפרישים גמל ופנסיה, גם לא על שכר הבסיס [ללא 50% הנוספים]. האם זה תקין?
אבי שהוא רואה חשבון, פנה מטעמי אל מנהלת החשבונות של הרשת אשר התנשאה עליו ולא יחסה חשיבות לטענותיו. הוא גם שלח פקס בנוגע לכך (על דמי החג והנסיעות שלא ניתנו כראוי).
בעקבות זאת, שוחחתי עם מנכ"ל הרשת פעמיים בנוגע לכך, והוא ענה שהחוקים יבדקו, אך לא החזירו לי תשובה.. [לפני חודשיים]
אני מעוניינת לשלוח מכתב התפטרות כדין מפוטרת [ולקבל את הפיצויים, או לפחות מה שקיצצו לי מהשכר], כיצד עלי לעשות זאת? מה עלי לכלול במכתב? וכמה זמן עלי להתריע מראש?
בפניה הקודמת היו אי דיוקים
סליחה ותודה
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר