שלום רב! עבדתי במשרד בין התאריכים 25/11/09 עד 30/11/10. סה"כ בשנת 2009 עבדתי- 25 ימים ובשנת 2010 -194 ימים. נאמר לי באחד הפורומים כי החישוב הוא מס' ימי העבודה חלקי 240 כפול 12. סה"כ יוצא שמגיעים לי 10.95 ימי חופשה. רוא"ח של המשרד מתעקש שמגיעים לי 7.70 ימי חופשה בתשלום על שנת 2010 ואילו על 2009 0.58 ימי חופשה. האם הוא צודק?בנוסף,כשהתחלתי את העבודה במשרד הבוסית (בעלת המשרד) הראתה לי איך למלא את כרטיס העובד ולרשום את שעות העבודה שהם סה"כ 9 שעות יומיות ואם יש שעות נוספות גם אותן, וכך עשיתי, זמן קצר לפני שהתפטרתי היא אמרה לי שאת ההפסקה היא לא צריכה לשלם וזוהי טעות והייתי צריכה לרשום 8.6, הסכמתי לגבי העתיד,ובחודש האחרון לעבודתי רשמתי כך. עכשיו עם ההתעקשות שלי על ימיי החופשה הנוספים היא מבקשת ממני לחשב את ההפרש שנוצר לטובתי על חישוב 9 שעות במקום 8.6. האם היא יכולה לבקש את ההפרש בחזרה ?אם הטעות היתה שלה -היא אשר הדריכה אותי ברישום השעות.האם יש לה זכות לקזז לי את ימי החופשה עם ההפרשים?אשמח לתשובה !!!תודה
לגבי עניין החופשה להערכתי מעסיקך נותן לך 10 ימי חופשה בשנה שהם 0.83 ליום חופשה תבצע את החישוב עפ"י 0.83 ותראה אם אתה מקבל את התוצאה של רו"ח, אם כן, אזי רו"ח צודק.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר