שלום.
שמי אלירן ואני עובד כשלוש שנים בחברת דינמיקה סלולר כטכנאי סלולרי
במשרה מלאה..
בחודש יולי התחלתי לימודים באוניברסיטה הפתוחה,
לפני תחילת הלימודים דיברתי עם המנהלת הטכנית שלי לגביי הלימודים בטלפון ושם היא אמרה לי שלא צריכה להיות שום בעיה שאני רק צריך לומר לה את הימים ואת שעות הלימודים שלי בכדי שאני יכנס ללו"ז של הטכנאים המתגברים.
עד שבוע שעבר הייתי עובד במתכונת כזאת כשהייתי יוצא מהעבודה שעתיים וחצי מהעבודה מוקדם יותר בכדי להספיק ללימודים.
וכל זה היה באישור! אפילו היו שולחים לי טכנאי מתגבר בשעות שבהם הייתי נעדר לטובת הלימודים.
בשבוע שעבר היתקשר אליי המנהל טכני (כחודש בתפקיד) ואמר לי "אין לי זמן לעשות זאת פנים מול פנים אז נעשה זאת בטלפון, שוחחתי עם משאבי אנוש ועם המנהלת (זאת שאישרה לי את הלימודים) והגענו למסקנה שאתה לא מתאים לדרישות של החברה ושחתמת על חוזה שבו אתה במשרה מלאה לכן אתה צריך להגיש מכתב היתפטרות בכדי שנמצא טכנאי אחר במקומך.. הבנת?"
הגבתי לו בחיוב וניתקתי את הטלפון כשאני בהלם מוחלט וכולי רועד מן הידיעה שבושרה לי בחוסר רגישות בטלפון!!!
אני מרגיש נבגד וחסר ערך! שלאחר שלוש שנים זורקים אותי לכלבים בטלפון! אחריי שנתתי מעצמי כל כך הרבה למען החברה!
ברצוני לדעת האם ניתן לעשות משהו בנידון? האם הצורה שבה בישרו לי את הבשורה הינה חוקית? האם ניתן לעשות משהו עם עוגמת הנפש שנגרמה עקב כך?!
תודה
אלירן.
מדובר בהליך פיטורים שלא כדין אשר מעמיד לרשותך עילות תביעה שונות.
פנה לייעוץ משפטי להמשך הליכים.
אל תחתום על כלום ולא לשלוח מכתב התפטרות, פיטרו אותך ולא ההפך.
דמרי, בן-שחר משרד עו"ד מתמחים בדיני עבודה וזכויות עובדים.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עו"ד אורטל עמר 055-4532821
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר