שלום רב
ברצוני לגעת כמה דברים
1.אני עובד במקום עבודה 9 חודשים עד סוף השנה היו שני בעלי בית ומתחילת שנה נשאר רק אחד והוא שינה את שם החברה ואת הח.פ
אם הוא מחתים אותי על 101 אני זאכי לכל ההטבות לאחר שאני ממשיך עוד 3 חודשים או שאני צריך להחתים אותו על מסמך שהוא נותן לי את כל הזכויות?
2.היום הוא ישב איתי והסביר לי שהוא לא יכול לשלם לי את המשכורות שסוכמו איתי לפני והוא רוצה להוריד לי 10ש"ח לשעה ושבפנים יהיה כלול גם הנסיעות ששולמו לי בנפרד למעשה זאת הפרש עצום ולפי מה שבדקתי ואני בטוח במה שאני אומר הוא רוצה להוריד רק לי ובנוסף לצמצם לי את השעות למינוס 5-7 שעות ,עד היום עבדתי כל יום משמרת כפולה של לפחות 13 שעות ועד 18 ,דבר נוסף וחשוב שעליי לציין אחי הוא השותף היוצא וזה לא נגמר כל כך יפה בין שניהם ויש לי הרגשה שהוא עושה את זה בכוונה הרי איך יכול להיות שאני מנהל את המקום ושומר על המקום ופתאום כאשר אחי יוצא הדברים משתנים.
3.שראיתי שהעסק לא ממש בשיא הצלחתו אמרתי לו שבגלל המצב אני מוותר על השעות שבת שב9 החודשים זה כמעט 20000ש"ח האם אני רשאי לתבוע את זה?
4.כמו כן לא קיבלתי שעות נוספות אח בגלל שזה אח שלי לא דרשתי האם גם את זה אני רשאי לתבוע?ואת מי את החברה החדשה או את הישנה של שניהם?
סליחה מראש על אורך השאלות ותודה רבה
אתה יכול להתפטר בגין הרעת תנאים לדרוש פיצויים בחלוף שנת תעסוקה אחת, כמו כן המידה ולא משולמים זכויותייך הסוציאליים הינך רשאי להתפטר בגין עילה זו. כמו כן, רצוי שתשלח אזהרה לתיקון העוולה בטרם תעזוב, תשלח בדואר עם אישור מסירה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר