אני עובד בחברת לדיקו מזה 5 שנים , התחלתי במשרה המוגדרת לסטודנטים שמאפשרת לי לעבוד מתי שאני יכול עם גמישות רבה בכמות השעות שאני יכול לתת בכל חודש, (היו חודשים שעבדתי 60 שעות והיו כאלה של 100 שעות), אך לא היה תנאי מקדים , רשום וחתום שעליי לעבוד מינימום שעות או מקסימום. בחודש יוני אשתקד סיימתי את לימודיי אך המשכתי לעבוד בעבודה זו כי נוח לי לעשות במקביל עוד משהו. כמו כן לא באו אליי בטענות כל שהן על אף שידעו את מועד סייום הלימודים שלי. בחברה חפשו לי תפקיד בכיר יותר מאחר וסיימתי את לימודיי , ומשכו אותי יותר משלושה חודשים ובסוף (בחודש האחרון) אמורו לי שלא מצאו לי תפקיד , וגם זה היה נשמע מאוד מתורץ ושאם לא אעבוד במשרה מלאה בתפקידי הנוכחי - משרת הסטודנט אז זה אומר מבחינתם שהחלטתי להתפטר. מה עליי לעשות בעניין כי זה ממש מקומם שהם מקבלים החלטות בשבילי מתרצים לי ועוד מתנערים מאחריות.
עפ"י המסופר, נראה כי מעסיקך פועל שלא כדין, במידה ואינו מעוניין לעסיקך במתכונת זו עליו לפטר אותך. נקודה.
לחצ/י למידע על מנהל הפורום: עודד פרץ ושות`, משרד עורכי דין 055-4532759
המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ משפטי ו/או המלצה מכל סוג ו/או חוות דעת, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי טרם נקיטת כל הליך. כל הסתמכות על המידע המוצג כאן היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בכפוף לתקנון האתר